25 september 2015 | Dossier:

PERSBERICHT: Volop voordeel voor bezoekers van Dibevo-Vakbeurs 2015

Beeldmerk Dibevo-Vakbeurs

Gratis goodiebags én kans maken op een Wake-up light
 
Meer dan 80 exposanten, 4000 goodiebags, 20 lezingen, 6 workshops, doorlopende trimdemonstraties, 1 noviteitengalerij, gratis hapjes & en drankjes én kans maken op een Philips Wake-up light. De organisatie van de Dibevo-Vakbeurs heeft dit jaar alle registers opengetrokken om het voordeel voor de bezoeker zo groot mogelijk te maken. De beurs vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober 2015 in de Evenementenhal Gorinchem.

Goodiebag

Nieuw op de Dibevo-Vakbeurs: elke bezoeker krijgt na afloop een leuke goodiebag mee naar huis, een tas boordevol inspiratie, tips en handigheidjes.

Noviteitengalerij

De noviteitengalerij was vorig jaar zo’n groot succes dat hij op de komende Dibevo-Vakbeurs terugkeert, zij het in een iets andere opstelling. De galerij bevindt zich nu in het hart van de beursvloer, precies tussen het lezingen- en trimpaviljoen in. Het concept blijft hetzelfde: elke exposant laat zijn beste of meest innovatieve product zien. Daardoor zijn bezoekers in één oogopslag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Best of show-award

De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2015, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen. Elke beursdag verloot Dibevo een Philips Wake-up light onder de inzenders. Een leuke, maar ook nuttige prijs: de wekker zorgt ervoor dat je je dag energieker en met een goed humeur begint. Wie wil dat nou niet!

Trimdemo’s, trimworkshops en lezingen

Tijdens de beursdagen is er volop activiteit in het trim- en lezingenpaviljoen. Er vinden doorlopend lezingen en trimdemonstraties plaats die gratis toegankelijk zijn. Bezoekers kunnen (na aanmelding) ook een trimworkshop volgen van een ervaren trimmer.

Gratis parkeren en hapjes & drankjes

Nieuwe bezoekers van de vakbeurs zijn er weleens verbaasd over, maar het klopt echt: parkeren bij de vakbeurs is gratis en iedereen mag onbeperkt gebruikmaken van de hapjes en drankjes op de cateringpunten.

7,50 euro korting bij voorregistratie

Dibevo-leden uit de ledensecties detaillisten en verzorgers ontvangen dit jaar zes gratis toegangsbewijzen. Ondernemers die geen lid zijn van Dibevo betalen 35 euro voor een toegangsbewijs, maar krijgen 7,50 euro korting als ze voorregistreren op registratie.dibevo.nl.