11 juli 2017 | Dossier: Ledennieuws

Groots Vitakraft-eindfeest met Kim-Lian van der Meij

Op zondag 9 juli vond in Loosdrecht het eindfeest plaats van de Vitakraft-campagne ‘Jij bent een winnaar!’. Winnende dierenspeciaalzaken maakten samen met Vitakraft-medewerkers een boottocht over de mooie Loosdrechtse Plassen. Bij aankomst in de haven stond Kim-Lian van der Meij klaar om alle gasten te ontvangen en de prijsuitreiking te presenteren. De drie hoofdprijswinnaars, Tom en Tineke Dierenspeciaalzaak Lunteren, Jumper Rotterdam en Minli Heerlen, kregen uit handen van Kim-Lian een cheque voor een VIP-arrangement naar De Toppers uitgereikt.

Vitakraft-prijswinnaars

Voor deze bijeenkomst waren medewerkers van dierenspeciaalzaken uitgenodigd die een prijs hebben gewonnen in de Vitakraft-campagne. Het afgelopen halfjaar heeft Vitakraft een groots opgezet prijzenfestival voor dierenspeciaalzaken georganiseerd. Hierbij heeft Vitakraft ruim 600.000 samples de markt ingezet, elke maand gezorgd voor nieuw relevant POS-materiaal, scherpe promoties aan de winkels aangeboden en veel media-ondersteuning ingezet. De deelnemende winkels konden punten verdienen door het maken van leuke, creatieve Vitakraft-presentaties in de winkels en het inkopen van de actieproducten.

Elke deelnemende dierenspeciaalzaak kreeg elk kwartaal een leuke attentie voor het gehele team toegestuurd. Daarnaast waren er nog 75 andere prijzen te winnen, met als hoofdprijs een geweldig uitje voor het gehele team van de dierenspeciaalzaak.