20 januari 2015 | Dossier:

Handige (en gratis) online kalenders voor ondernemers

Kalender

Ondernemen kost behoorlijk veel tijd en energie. Soms zoveel dat je belangrijke data vergeet of slimme inhaakmomenten voor acties mist. De volgende twee kalenders voorkomen dat.

Ondernemerskalender

Hoe zit het in 2015 met 5 mei? Wanneer is de volgende Dibevo-Vakbeurs? Wanneer moet je belastingaangifte doen? Welke wetswijzigingen zitten eraan te komen? Al dit soort belangrijke gebeurtenissen en praktische data voor mkb-ondernemers staan sinds kort overzichtelijk op de Ondernemerskalender. De kalender is een initiatief van MKB Servicedesk, het online ondernemersplatform van MKB-Nederland.

Direct naar de Ondernemerskalender

Inhaakkalender

Veel ondernemers komen er niet aan toe om stil te staan bij die ene aankomende feestdag en het opzetten van die slimme campagnes waarmee je een glimlach op het gezicht van jouw doelgroep had kunnen toveren.De Inhaakkalender zorgt ervoor dat je tijdig advies krijgt over aankomende feestdagen en momenten waarop je effectief kunt inspelen. Hierbij moet je natuurlijk niet alleen denken aan momenten als Moederdag en Vaderdag, maar ook juist aan inhakers op speciale gebeurtenissen/events (bijv. WK voetbal) die kansen bieden.

Na je gratis aanmelding ontvang je bij elk inhaakmoment een marketingalert zodat je tijdig rekening kunt houden met campagnes en acties.

Meld je aan voor de Inhaakkalender