12 oktober 2022 | Dossier: Veiligheid,

Hackers willen niet dat je dit leest

Het zal je maar gebeuren: plotseling geen toegang meer tot je klantgegevens of een geïnfecteerde mail naar al je klanten. Je gegevens worden gegijzeld en je krijgt ze pas terug na het betalen van losgeld. Je bedrijf ligt ondertussen stil. Wat denk je dat dat doet met je omzet? En met je reputatie? Je kunt geen risico nemen als het gaat om digitale veiligheid.

Digitale veiligheid

Online criminaliteit, zoals hacking of phishing, is een steeds grotere zorg, juist voor kleine- en middelgrote ondernemingen. Er zijn veel voorbeelden van ondernemers die zijn gehackt. En allemaal zeggen ze: ik had nooit verwacht dat het mij zou gebeuren. Vaak heb je niet de tijd en kennis om je goed tegen digitale dreigingen te beveiligen. Daarom biedt Dibevo nu hulp met het platform Samen Digitaal Veilig, een initiatief van de Rijksoverheid en MKB-Nederland.

Zet kosteloos de eerste stappen

Samen Digitaal Veilig helpt je met het slim invoeren van een paar simpele maatregelen die jouw digitale veiligheid snel verhogen! Je doet dat niet alleen; ook je medewerkers en je IT-leveranciers spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld als je een deel van jouw IT aan hen hebt uitbesteed. In het platform komen alle groepen samen: jijzelf, je medewerkers en je IT-leveranciers.

    Alle resultaten komen samen in een overzichtelijk dashboard; zo weet je precies waarmee je aan de slag moet.

    Doe mee!

    Ga direct naar samendigitaalveilig.nl/dibevo om je aan te melden of kijk op samendigitaalveilig.nl voor meer informatie. Deelname is helemaal gratis. 

    NU AANMELDEN