25 oktober 2016 | Dossier: Evenementen

Heerlijke najaarskriebels bij Renske

Het wordt langzaam kouder en de blaadjes beginnen van de bomen te vallen...herfst! Ook zijn de kerstdagen weer in aantocht. Daarom presenteert Renske Natuurlijke Diervoeding met trots al deze heerlijke najaarsproducten voor honden en katten tijdens de Dibevo-vakdagen.

Stoofpotje met wild van Renske


Stoofpotje met wild van Renkse

Voor velen is dit hét moment om te gaan genieten van heerlijke, pruttelende stoofpotjes met wild. Daarom introduceert Renske een nieuwe Gestoomde Vers Vlees Maaltijd voor de trouwe viervoeter; stoofpotje met wild. Deze Special Edition bevat vers gestoomd hertenvlees, verse fazant, verse konijn en verse eend. De maaltijd is geschikt voor honden van alle rassen, vanaf 9 weken. Lekker én gezond, speciaal voor in de gure herfstmaanden.

Renske kerstpakketHet feestelijke Renske Kerstpakket voor honden

Met de kerstdagen in aantocht heeft Renske Natuurlijke Diervoeding een leuk kerstitem ontwikkeld. Ook dit jaar wil Renske baasjes de kans bieden hun hond met de feestdagen iets speciaals voor te zetten. Omdat iedereen weet hoe spannend en leuk het is om een kerstpakket te openen, heeft Renkse er nu ook een voor de hondenvrienden gemaakt.


Het Renske Kerstpakket heeft als inhoud:  

  • drie Renske vers vlees maaltijden in de smaak kerstdiner (verse kalkoen met cranberries, graanvrij);
  • een kerstbeloning in de smaak kalkoen;
  • een sample van het Renske Super Premium droogvoer in de smaak verse kalkoen met eend;
  • en tot slot een speciale kersteditie van het handige Renske vershoudbakje.

Renske droogvoer voor katten


Renske Super Premium droogvoer voor katten

Renske is ruim een jaar bezig geweest met de ontwikkeling van een mooie droogvoerlijn voor katten. Samen met nutritionisten heeft Renske de receptuur ontwikkeld en naar de beste samenstelling en ingrediënten voor de kat gezocht. Het uitgangspunt van deze lijn is de kat als echte carnivoor. Hierdoor is vers vlees of verse vis als hoofdbestanddeel gebruikt. De lijn is 100% natuurlijk. Daarnaast is het droogvoer geheel vrij van gluten, granen, suikers, zout en chemische conserveringsmiddelen.

Evenals de Super Premium droogvoerlijn voor de hond is deze Super Premium droogvoerlijn voor katten gebaseerd op variatie en combinatie. Zo is de lijn te combineren met andere droogvoervarianten of eventueel met de vers vlees maaltijden van Renske. Zo raakt de kat niet snel verveeld aan een bepaalde smaak. Renske biedt voor elke kat een geschikte brok. Zo is er een speciale kitten variant, een speciale maxi brok voor grotere katten en een senior variant. Verder is de gehele lijn geschikt voor alle rassen, zowel indoor als outdoor. In de lijn speelt Renske ook in op veel voorkomende gezondheidsproblemen bij katten zoals schildklierproblemen, blaasproblemen, nierproblemen, haarballen en huid- en vachtklachten.

Renske is tijdens de Dibevo-vakdagen te vinden op stand 39.

Bestel nu je toegangskaarten    Ik wil eerst nog wat meer info