12 september 2019 | Dossier: Ledennieuws

Honderden vogels bijna vernietigd bij Koreaanse grens

Lid zijn van een brancheorganisatie betekent dat je ‘gewoon’ een beroep kunt doen op de medewerkers van Dibevo. En we merken dat steeds meer ondernemers dat ook doen. Want ja, wat doe je als je partij vogels op het punt staat van vernietiging?

Exporteren zwanen

Dat overkwam ondernemer Gerrit Vos van Breeding Farm Snavelhof. Zijn bedrijf houdt zich veelal bezig met export van dieren en dan vooral buiten Europa.

Gerrit Vos: “Pas hadden we een probleem met onze zwanen. Die stonden vast bij de grens in Zuid-Korea. Het scheelde niet veel of de gehele partij moest worden vernietigd. En dat is natuurlijk verschrikkelijk. Gelukkig lukte het Gerrit Hofstra van Dibevo om de zwanen vrij te krijgen. Ik blij en mijn klant waar de zwanen naar toe zouden gaan, ook!”

Gemak

“Wij hebben als bedrijf heel veel gemak en plezier van het werk van Dibevo. Vroeger gingen we altijd zelf op pad, hadden we ook wel een vrij vast team om klachten aan de orde te brengen, maar met de inzet van Gerrit Hofstra is dat niet meer nodig. Gerrit wordt geaccepteerd op de diverse ministeries, zodat de lijntjes vrij kort zijn. Het kan zijn dat er met een zending ‘s morgens problemen zijn met certificering of iets dergelijks, maar soms met een telefoontje van Gerrit is het alweer opgelost”, aldus een tevreden Dibevo-lid.

Heb jezelf ook een vraag of kwestie waar je (onmiddellijke) hulp bij nodig hebt? Mail of bel gerust naar Dibevo.