12 oktober 2023 | Dossier: Kennisdagen,

In één avond voorbereid op de actualiteit: kom naar de Dibevo-kennisavond (23 okt.)

Vind je het lastig om alle nieuwe ontwikkelingen, regels en wetten bij te houden en er ook nog naar te handelen? Grijp dan nu je kans, want Dibevo organiseert op maandag 23 oktober opnieuw een kennisavond waarbij je in één klap volledig wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, en waar je terecht kunt met al je vragen.

Kennisavond Dibevo

Tijdens de Kennisavond Actualiteiten praat ‘onze’ Henk van Houwelingen je bij over de belangrijkste ontwikkelingen die de komende tijd gaan spelen en waar je op korte of lange termijn mee te maken gaat krijgen. Maar vooral is deze avond er om jouw vragen te beantwoorden. Het maakt niet uit waarover: of het nu gaat om huurovereenkomsten, energienota’s en afrekeningen, de stijging van het wettelijk minimumloon, arbeidsovereenkomsten, digitalisering van je bedrijf, de privacywetgeving, belastingen, enz.

Bij aanmelding kun je aangeven welke vraag je graag beantwoord wilt zien.

Henk van Houwelingen

Over de spreker

Voor wie het nog niet weet: Henk van Houwelingen is secretaris bij Dibevo en helpt Dibevo-leden al jaren met de meest uiteenlopende praktijkproblemen op het gebied van wet- en regelgeving.

Voor alle ledengroepen

De Kennisavond is gericht op alle ledengroepen: van winkels tot dierenpensions, en van groothandels tot hondenuitlaatservices. Aan het eind van de avond kun je voor jezelf bepalen wat je nog te doen staat. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor deze kennisavond!

Datum en locatie

Maandag 23 oktober 2023 in Van der Valk Hotel Breukelen

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
19.30 uur Start kennisavond
22.00 uur Sluiting