31 januari 2023 | Dossier: Evenementen,

Inschrijving Dibevo-Vakbeurs vanaf 7 februari geopend

Achter de schermen zetten we nog de puntjes op de 'i’, maar op dinsdag 7 februari openen we de inschrijving van de 81ste Dibevo-Vakbeurs, om precies te zijn om 10.00 uur. Omdat we nu al merken dat er flink wat vraag naar standruimte is, verwachten we op die dag een hausse aan inschrijvingen. Zorg dus dat je er vroeg bij bent.

Dibevo-Vakbeurs 2023

Om ‘standje gekkenhuis’ op het Dibevo-kantoor te voorkomen, gaan we eerst alle inschrijvingen met voorkeurslocaties verzamelen en alle aanvragen behandelen op volgorde van inschrijving. We begrijpen heel goed dat iedereen zo snel mogelijk een plek geregeld wil hebben, maar het heeft geen zin om ons (vooraf) te bellen of plattegronden te mailen of te appen.

We bellen elke exposant binnen twee weken terug om in overleg de definitieve locatie vast te leggen. En dus precies op volgorde van aanmelding. Er geldt één uitzondering: bedrijven die zich aanmelden als sponsor (maximaal 6) van de Dibevo-Vakbeurs krijgen voorrang. De inhoud van het sponsorpakket vind je in dit document

Inschrijving verloopt via de website dibevovakbeurs.nl of rechtstreeks via exposant.dibevovakbeurs.nl

De plattegrond

Veel leveranciers willen van tevoren graag de plattegrond inzien om alvast de indeling van de hallen en horecapunten te bekijken. Dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt de plattegrond hier downloaden.