7 maart 2022 | Dossier: Advertorial,

Interzoo 2022: ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de huisdierenindustrie

A D V E R T E N T I E
Van 24 tot 27 mei 2022 komt de ‘Who is Who’ van de internationale huisdierenindustrie eindelijk weer samen in Neurenberg. Op Interzoo, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor dierbenodigdheden, presenteren ongeveer 1.300 exposanten uit meer dan 60 landen hun productassortiment en de belangrijkste trends in de branche. Nederland is vertegenwoordigd met meer dan 60 exposanten op 2.400 vierkante meter standruimte en behoort tot de top 10 exposantenlanden.

Interzoo 2022

De vakbezoekers krijgen op Interzoo 2022 een globaal marktoverzicht. Bij de beursingang ’Mitte’ presenteren talrijke exposanten hun product-highlights in de ‘Product Showcase’ en de Start-up Hall 11 is ingeruimd voor start-ups van internationale bedrijven en een gezamenlijke stand voor jonge innovatieve Duitse bedrijven.

In de online exposanten- en productdatabase kunnen bezoekers voor aanvang van de beurs een overzicht inzien van alle exposanten en de aanbiedingen die zij hebben, en op basis daarvan een ’watchlist’ maken.

Programma

Daarnaast wordt een interessant ondersteunend programma aangeboden. In de Interzoo Country Sessions worden de bijzonderheden en ontwikkelingen van geselecteerde markten gepresenteerd. Marktgegevens, trends en importregels voor Brazilië, VS, China, West-Europa en Scandinavië zijn onderwerp van verschillende korte presentaties.

Ook bij Interzoo blijft het thema duurzaamheid actueel. In de Sustainability Session presenteren experts de nieuwste bevindingen en best practice-voorbeelden om het belang en de actiebereidheid van bedrijven die zich bezighouden met duurzame ontwikkeling onder de aandacht te brengen.

Ontdek de diversiteit van de internationale huisdierenindustrie

Het persoonlijke gesprek met branchegenoten, het waardevolle nieuwe zakelijke contact, het ontdekken van trends en inspiratie voor je eigen bedrijf - dit alles en nog veel meer szijn redenen om de Interzoo te bezoeken. Nergens anders kan de diversiteit van de internationale huisdierenindustrie zo gebundeld en concreet worden verkend als op ’s werelds toonaangevende vakbeurs Interzoo.

De Ticketshop is open

De verkoop van tickets en het inwisselen van vouchercodes is alleen online mogelijk. Hiervoor registreren en legitimeren bezoekers zich in de Ticketshop en ontvangen hun e-ticket per e-mail of kunnen deze ook direct printen. De tickets zijn ook beschikbaar op mobiele telefoons en bieden contactloze toegang. Een duurzaam hygiëneconcept zorgt ervoor dat Interzoo van 24 t/m 27 mei in Neurenberg aantrekkelijk, veilig en succesvol is voor alle deelnemers.

Meer informatie is te lezen op www.interzoo.com/en