29 juni 2015

John Sars ondernemer van het jaar in Rosmalen

John Sars Rosmalense ondernemer van het jaar

John Sars, directeur van Johnsons Petfoods, is afgelopen vrijdag uitgeroepen tot ‘Rosmalense ondernemer van het jaar’. Sars ontving de titel, die voor de eerste keer werd uitgereikt, uit handen van Yvonne Cox-Vleeshouwers, voorzitter van het Rosmalense Ondernemers Contact.

Snelle groei

Sars ontving de titel vooral vanwege de snelle groei die zijn bedrijf doormaakt. Johnson Petfoods hoort bij de vijf snelstgroeiende bedrijven van de regio Zuid en ontving daarvoor eind vorig jaar de landelijke FD Gazelle Award.

Ook de wijze waarop Sars Nationaal Circus Herman Renz sponsort, wordt door de jury geroemd. ‘Een unieke stap om een samenwerking met dit circus aan te gaan en door middel van consumentenacties het bedrijf bij een breder publiek onder de aandacht te brengen’, zo staat in het juryrapport te lezen. Bij de titel hoort naast een wisselbokaal ook een geldbedrag van € 500 dat Sars mag schenken aan een goed doel.

450 dierenspeciaalzaken

Vijf jaar geleden begon John Sars vanuit een tot kantoor omgebouwde slaapkamer met de import en distributie van diervoeding. Het bedrijf nam de afgelopen jaren een enorme vlucht: het hoort bij de twintig snelstgroeiende bedrijven van Nederland en levert aan zo’n 450 dierenspeciaalzaken in heel Nederland.