4 juli 2019 | Dossier: Ledennieuws,

Jubileumfeest bij Dierenspeciaalzaak Angela in Haaren

Toen Dierenspeciaalzaak Angela haar 25-jarig jubileum vierde, was het warm op vrijdag en bloedheet op zaterdag. We vroegen ons af of haar feestweekend er echt zo verhit aan toeging en namen daarom contact op met dierenspeciaalzaakondernemer Angela Broeders.

Angela vertelt dat het op vrijdag, tijdens de receptie, prima te doen was. “Toen was het zo’n 25 graden”, zegt ze. “Dat was heerlijk. Op zaterdag gingen we over de dertig heen; dat was zeker in de middag wel een beetje te gek. We hadden een paard en wagen geregeld en een escaperoom georganiseerd, dat moesten we afblazen vanwege de hitte.” Toch is het zeker niet zo dat het jubileumfeest in het water, of beter gezegd in de zon, viel.

“Het was druk en gezellig”, zegt Angela. “Op beide dagen. Op zaterdag was er hier een kok van Prins Petfoods die, voor onze menselijke bezoekers, een heerlijk gerecht in elkaar knutselde gemaakt met ingrediënten die normaal in het basis-hondenvoer van Prins gaan. Dat was een groot succes. We hadden hondenzwembadjes waar gretig gebruik van werd gemaakt en ook de koelproducten voor honden werden ontzettend gewaardeerd. We mogen terugkijken op twee prachtige dagen die ook nog eens een vervolg krijgen. Dit najaar, hopelijk onder iets normalere temperaturen, komen zowel het paard en de wagen als de escaperoom nog een keer terug naar onze winkel.”