1 mei 2018 | Dossier: Evenementen, Kennisdagen, Ledenvoordeel,

Kickstart voor Dibevo University: het nieuwe kennis-event van Dibevo

Misschien kwam het over als een radiostilte, maar achter de schermen is de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de opzet van Dibevo University, het tweedaags kennis- en productevent van Dibevo dat huisdierenspecialisten gegarandeerd naar een hoger level tilt op het gebied van ondernemerschap, klantenbinding, klantcontact, trends en toekomstvisie. De sprekers zijn geboekt en inmiddels begint de productcampus vol te lopen. Laat de kennis en inspiratie maar komen!

Beeldmerk Dibevo University
 

Vakkennis en fingerspitzengefühl

Vakkennis en fingerspitzengefühl: het een kan niet zonder het ander. Het bijzondere van Dibevo University is dat niet alleen het arsenaal van feitelijke kennis wordt gevoed, maar ook het onderbuikgevoel van de ondernemer. Wanneer beslis je op feiten & cijfers en wanneer op intuïtie? Precies met deze vragen in het achterhoofd hebben we de sprekers van Dibevo University geselecteerd. Het zijn er ‘maar’ drie, maar we weten pertinent zeker dat ze inspiratie bieden voor tien!

Bibliotheek en productcampus

Is dat alles wat er gebeurt op Dibevo University? Nee, natuurlijk niet! Er is ook een bibliotheek in University-stijl met boeken, brancheinfo, lange leestafels en lekkere zitbanken. Want over kennis moet je ook met elkaar van gedachten kunnen wisselen. En hoe je het wendt of keert: alle inspiratie moet zich uiteindelijk vertalen in een nieuw elan om te ondernemen. En dat ondernemen draait om klanten, producten én omzet maken. Dit alles kan op de productcampus van Dibevo University, een slimme selectie van producten die inhaakt op de nieuwe inzichten van bezoekers.

Meer informatie voor bezoekers     Meer informatie voor leveranciers


Inschrijving productcampus geopend

Inmiddels is de inschrijving geopend voor de productcampus van Dibevo University. In een week tijd is bijna 40% van de campusvloer volgeboekt. De inschrijving voor de productcampus is dit jaar volledig geautomatiseerd. In de exposantenportal kunnen leveranciers meteen de gewenste units op de gewenste locatie aanklikken, vastleggen en bestellen. Hiervoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Voorkom teleurstellingen en boek tijdig!

Direct inschrijven


Hart van Holland