17 februari 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Koepelbedrijf van HuisdierenApp gaat naar de beurs

Naast het bekende Euronext zijn er in Nederland nóg twee beurzen: Npex en NxchangeNxchange biedt  bedrijven de mogelijkheid direct kapitaal op te halen bij beleggers in hun eigen netwerk, zonder tussenkomst van een bank of broker. Dat lijkt op crowdfunding, maar dan via effecten die vervolgens op een gereguleerd platform verhandelbaar zijn. NPRM NV, het koepelbedrijf waar onder andere de HuisdierenApp onderdeel van uitmaakt, is de eerste Nederlandse onderneming in de huisdierenbranche die een beursgang initieert op deze effectenbeurs.

huisdierenapp NPRM

NPRM NV is een overkoepelende organisatie voor dierenservices, met een portfolio op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn. NPRM NV staat voor Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij en is opgericht vanuit het gedachtegoed om paardeneigenaren eenvoudige en transparante registratie te bieden, omdat de Europese wetgeving vanaf april 2021 wordt aangescherpt.

Met de beursgang wil NPRM investeren in een platform waar alle informatie omtrent huisdierenbezit samenkomt. Meer informatie is te vinden op nxchange.com/nprm.