16 december 2020 | Dossier: Ledenvoordeel,

Korting op zorgverzekering 2021 voor Dibevo-leden

Besparen op de zorgverzekering zonder dat je in hoeft te leveren op goede zorg. Dat kunnen Dibevo-leden eenvoudig door gebruik te maken van de collectiviteitskorting via Dibevo Risk. Uit onderzoek blijkt dat driekwart van de Nederlanders te veel betaalt voor hun zorgverzekering. Bij zelfstandigen ligt dat aantal nog hoger omdat er weinig collectieven voor zelfstandigen zijn.

Dibevo Risk heeft met de grootste verzekeraars een overeenkomst gesloten waardoor je tot 5% korting krijgt op de basisverzekering en tot 20% op de aanvullende verzekeringen. Hierdoor bespaar je al snel tot 60 euro per persoon op de basisverzekering. Het voordeel op de aanvullende verzekeringen komt hier nog bij.

Vergelijken en afsluiten?

Maak gebruik van de zorgverzekeringvergelijker om de verschillende verzekeraars eenvoudig te vergelijken.

Direct naar de vergelijker

 

Overstappen?

Wil je gebruik maken van de korting? Overstappen mag tot 31 januari 2021. Vergeet niet dat je vóór 31 december de oude zorgverzekering moet hebben opgezegd.

Loopt jouw zorgverzekering al via een van de aanbieders uit de vergelijker? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van de collectiviteitskorting. Een telefoontje naar de zorgverzekeraar is voldoende. In het Dibevo ZorgPortaal vind je een overzicht met de telefoonnummers en de door te geven collectiviteitsnummers.