26 juni 2024 | Dossier: Evenementen,

Laatste kans: pak je early bird-korting voor Dibevo University!

Het is bijna 30 juni en dat betekent dat de early bird-korting voor een ticket voor Dibevo University bijna vervalt. Zorg dat je hét kennis- en inspiratie-event voor huisdierprofessionals in Nederland en Vlaanderen niet mist en boek nu je ticket!

Sprekers Dibevo University

Dibevo University 2024 heeft een mooi gevarieerd programma dat dit jaar losjes om het thema ‘verandering’ draait. Verandering is onlosmakelijk verbonden met ondernemerschap, maar dat wil niet zeggen dat het eenvoudig is om met elke verandering om te gaan. Tijdens Dibevo University pakken we de veranderingskoe bij de horens en kijken we hoe je jezelf als ondernemer én als medewerker versterkt in een wereld die meer dan ooit in beweging is. 

BEKIJK HET PROGRAMMAPositieve boost

Reken op een turbo-injectie met positieve energie van ervaren sprekers. Inclusief hapjes, drankjes, een heerlijke lunch en afsluitende borrel. Maar dat is nog niet alles: elke bezoeker ontvangt na afloop van het evenement drie fantastische boeken van drie University-sprekers ter waarde van 51 euro. 

Klinkt goed toch? Mis het niet en kom op 13 oktober naar Dibevo University in het NBC in Nieuwegein!

BOEK NU JE TICKETSEarly bird-korting voor leden

Ben je lid van Dibevo? Dan kun je nog nét profiteren van de early bird-ledenkorting. Doe dat nu want de korting vervalt op 30 juni aanstaande! Check je mail voor de code waarmee je de korting kunt verzilveren.

Dibevo University