9 juli 2021 | Dossier: Bedrijfsvoering,

Lancering MKB Diagnosetool helpt ondernemers (weer) op weg

Voor veel ondernemers is het rondkrijgen van financiering om bijvoorbeeld te investeren in de toekomst van het bedrijf een probleem. Zeker na het zware afgelopen jaar. En dat mede omdat banken laten het steeds vaker afweten. Om ondernemers (weer) op de goede weg te helpen heeft Qredits de gratis MKB Diagnosetool gelanceerd. De tool geeft snel en efficiënt inzicht in de status van je bedrijf ten opzichte van de concurrentie en in de huidige bedrijfsprestaties. 

Analyse digitale tool

Wanneer je de scan invult krijg je behalve een onderbouwd adviesrapport ook concrete begeleiding aangeboden in de vorm van een persoonlijk adviesgesprek, training, coaching, tools en inspiratie. Voor de volledige analyse maakt de tool gebruik van gespecialiseerde databronnen zoals Dun&Bradstreet, Google Trends en het Centraal Bureau voor de Statistiek én geeft aan waar er voor jou ruimte is voor verbetering.

Nieuwsgierig naar het advies voor jouw bedrijf? Vul de MKB Diagnosetool in.

Voor de MKB Diagnosetool, die op initiatief van het Comité voor Ondernemerschap en met subsidie van het ministerie van EZK is ontwikkeld, werkt Qredits samen met diverse partijen, waaronder MKB-Nederland, Stichting Ondernemersklankbord en de Volksbank.