1 oktober 2018 | Dossier: Wet- en regelgeving,

Last van regeltjes? Deel je ervaringen met regeldruk

Het terugdringen en verbeteren van regels bespaart ondernemers en bedrijven tijd en geld. Kamerleden van de commissie voor Economische Zaken en Klimaat (EZK) willen weten hoe de regeldruk nu wordt ervaren en wat er beter kan. Daarom roept de commissie ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb), zzp’ers en starters op om hun ervaringen te delen.

Regeldruk

Oproep

De Kamerleden van de commissie EZK zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Hoeveel tijd ben je als ondernemer in de praktijk kwijt door bestaande en nieuwe regels?  Ben je bekend met initiatieven van de overheid om de regeldruk te verminderen, zoals de mkb-toets? Of heb je zelf wellicht suggesties om de regeldruk te verminderen of te verbeteren? De Kamerleden horen het graag van je.

Op donderdag 1 november 2018 vergadert de commissie EZK met staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken) over regeldruk voor ondernemers. Jouw ervaringen met de uitwerking van regels zijn waardevolle achtergrondinformatie voor de Kamerleden bij deze vergadering.

Deel je ervaring

Ben je ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, een zzp’er of bezig met het starten van een bedrijf? Deel je ervaringen met de Kamerleden. Dat kan door uiterlijk 15 oktober 2018 deze enquête in te vullen.

Direct naar de enquête