20 januari 2017 | Dossier: Ledennieuws

Liesbeth Vat-Wesdijk finalist ViZi zakenvrouw van het Jaar

Liesbeth Vat-Wesdijk van Aquarium- & Dierenspeciaalzaak Wesdijk in Barendrecht staat in de finale van ViZi zakenvrouw van het Jaar in de BAR-regio (Barendrecht, Albranswaard en Ridderkerk). Of ze als winnaar uit de bus komt, hangt van het juryoordeel af en van de stemmen die ze krijgt. Iedereen kan meestemmen via de website van Stichting Ondernemersprijs BAR. Stem je ook mee?

Liesbeth maakt kans op Vizi zakenvrouw van het Jaar

De Jury beoordeelt de Zakenvrouw BAR op 12 verschillende selectiecriteria, waaronder klantgerichtheid, leidinggevende capaciteiten, organisatietalent en creativiteit. Ook moeten de ondernemers wonen en werken in de BAR-regio.

Dierenspeciaalzaakondernemer Vat-Wesdijk: “De BAR Ondernemersprijs stimuleert, inspireert, verbindt en geeft bekendheid aan onderscheidend ondernemerschap in de BAR-regio als voorbeeld voor andere ondernemers. Een hele eer dat ik in de finale sta!”

Liesbeth staat met nog 2 andere vrouwelijke ondernemers in de finale. Op donderdag 9 februari vindt de uitreiking plaats. De hele maand kan er nog gestemd worden op deze enthousiaste dierenspeciaalzaakondernemer.

Stem op Zakenvrouw van het Jaar