31 januari 2024 | Dossier: Ledennieuws,

Marcel Bosch nieuwe algemeen directeur van Farm Food

Per 1 januari 2024 is de 52-jarige Marcel Bosch aangetreden als de nieuwe algemeen directeur van familiebedrijf Farm Food Natuurlijke Hondenvoeding in Nijverdal. Dat maakt de familie De Weerd en tevens aandeelhouder van het bedrijf bekend. “We zijn Marcel zeer dankbaar dat hij ons bedrijf – samen met alle medewerkers - wil begeleiden naar de volgende fase”, zegt oprichter Gerrit de Weerd.

Marcel Bosch en de familie De Weerd

Oprichter en aandeelhouder Gerrit de Weerd, zijn vrouw Ingrid en beide zoons Maarten en Michiel, zullen hierdoor een andere rol in het bedrijf vervullen.

Marcel Bosch studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit Maastricht en behaalde een MBA aan de Nyenrode Business Universiteit behaalde. De laatste jaren heeft hij directies en aandeelhouders van (familie)bedrijven bijgestaan als interim-manager en interim-directeur. Als ‘trusted advisor’ was Marcel al enige jaren betrokken bij de familie De Weerd en Farm Food.

Volgende fase

Gerrit de Weerd: “Nu ons familiebedrijf haar vleugels steeds verder uitslaat en een steeds groter marktaandeel verwerft in 20 landen, is extra kennis en ervaring op bestuurlijk niveau nodig om ons mooie bedrijf naar de volgende fase te begeleiden.”

Marcel Bosch wil verder bouwen op de basis die Gerrit de Weerd samen met zijn vrouw Ingrid in 1982 heeft gelegd. Marcel: “Wat goed is, blijft goed en wat nog mooier kan, maken we mooier. De filosofie ‘Honden Eerst!’ is en blijft hierbij het uitgangspunt.”