30 januari 2024 | Dossier: Ledennieuws,

Wisseling van de wacht bij Aqua Verloop

Aqua Verloop heeft sinds 1 januari van dit jaar een nieuwe eigenaar. Na 33 jaar de aquarium- en vijverspeciaalzaak te hebben gerund, draagt Harry Verloop het stokje over aan bedrijfsleider Sebastiaan Dinkela.

Aqua Verloop

Harry’s ouders startten in 1980 met een aquariumspeciaalzaak. Harry kwam zelf 10 jaar later in de zaak. Daarna volgde een periode van verbouwingen en veranderingen. Stap voor stap groeide de winkel naar een complete aquariumspeciaalzaak met een groot assortiment voor zoet- en zeewater.

Maatwerk aquariums

Aqua Verloop besteedde veel aandacht aan maatwerk-aquariums voor bedrijven en particulieren. “Het plaatsen en onderhouden van deze aquariums was steeds weer een bijzondere uitdaging die veel energie vroeg, maar ook veel voldoening opleverde”, vertelt Harry.

Nieuwe eigenaar

Ruim 6 jaar geleden kwam Sebastiaan in de zaak. Met zijn passie voor aquariums groeide hij door naar bedrijfsleider. Harry: “Vorig jaar hebben we de winkel een complete update gegeven. Het is mooi dat Sebastiaan met veel enthousiasme verder gaat met onze missie: het aan de man brengen van deze boeiende hobby. Ik wens hem alle succes.”

Sebastiaan Dinkela (39) jaar had al ruim 20 jaar ervaring in de aquariumwereld voordat hij bij Aqua Verloop startte als verkoopmedewerker. Sebastiaan: “Ik ben doorgegroeid naar de buitendienst en installaties, en van assistent-bedrijfsleider tot bedrijfsleider. Harry’s steun en mentorship waren van onschatbare waarde voor mijn groei, ontwikkeling en uitbreiding van mijn kennis van de aquariumwereld. Ik ben Harry enorm dankbaar voor de kans en de solide basis die hij heeft neergezet.”

Aqua Verloop