15 juli 2015 | Dossier:

Kookworkshops tv-kok Pierre Wind bij jubilerend Dobey Rotterdam

Pierre Wind geeft kookworkshop bij Dobey Rotterdam

Dobey Rotterdam bestaat in augustus 10 jaar en dat gaat de dierenspeciaalzaak uitgebreid vieren met een driedaags festijn. Hoogtepunt is de reeks kookworkshops die tv-kok Piere Wind in de winkel komt geven met als thema ‘gezond snacken voor je hond’.

Afrekenen met brand

Dobey Rotterdam is net verhuisd naar een groter pand op de Wolphaertsbocht 43 op Rotterdam-Zuid en rekent daarmee af met de brand die twee jaar geleden bijna het einde betekende van de dierenspeciaalzaak. Ook Diana van der Star, de dierenarts die al 9 jaar een dierenkliniek runt in de winkel, is meeverhuisd naar het nieuwe pand en heeft daar een grotere praktijk kunnen neerzetten.

De nieuwe winkel heeft een heel open karakter. De wachtruimte van de dierenarts bevindt zich midden in de winkel en heeft een rustgevende uitwerking op de klanten die daar met hun zieke huisdier komen.
Kunst aan de muren en een grote houten tafel geeft de winkel een huiskamergevoel. Aan de tafel kunnen kinderen lekker kleuren terwijl de ouders rustig rondkijken.

Festiviteiten

Op donderdag 20 augustus starten de festiviteiten met dierenfotograaf André Zuijdam. Ook Martin Gaus is die dag aanwezig om vragen van klanten te beantwoorden en de Royal Canin Shop-in-shop officieel te openen. Vrijdag 21 augustus staat geheel in het teken van konijnen en knaagdieren met o.a. een check-up.

Zaterdag 22 augustus wordt volgens eigenaar Mark Mom een geweldige dag. Niemand minder dan de bekende tv-kok Pierre Wind komt in de winkel kookworkshops geven met als thema ‘gezond snacken voor je hond’. Pierre Wind heeft veel zin in om hier aan mee te werken en vindt het idee dan ook ‘Kikkuh’, aldus Mom.