24 februari 2015

Nationale Kwispeldag bij Dier All-in

Elke eerste zaterdag van april organiseert Dier All-in de Nationale Kwispelwedstrijd, dit keer op zaterdag 4 april. De Dier All-in-vestiging Vollenhove heeft als extraatje op deze dag de grote Bulldog hondenshow.

Nationale Kwispelwedstrijd

Kwispelwedstrijd bij Dier All-in

Honden kunnen hun kwispelkunsten laten zien tijdens de Nationale Kwispelwedstrijd. Aan het eind van de dag maakt de dierenspeciaalzaak de 'kwispelwinnaar' bekend. De winnaar krijgt een maand lang gratis voeding. Op elke Dier All-in vestiging vindt de Kwispelwedstrijd plaats. De hond die het langst kwispelt, krijgt een jaar lang gratis voeding.
 

Bulldog hondenshow bij Dier All-in Vollenhove

Grote Bulldogshow bij Dier All-in Vollenhove

Bulldoggen concurreren tegen elkaar in verschillende disciplines en worden beoordeeld door een keurmeester van EKC. Er zullen honden uit Duitsland, Denemarken en België aanwezig zijn. Via de Facebook van Dier All-in kunnen consumenten zich opgeven.

Eigenaar Henk van Benthem noemt deze eerste zaterdag in april een tweede dierendag. Voor klanten is er van alles te beleven, zoals het graveren van een naampenning, samen met het huisdier op de foto, een gezondheidscheck voor het huisdier door een dierenarts, schilderen met de hond, flyball, behendigheid, speurwerk, enzovoort. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen of een rondje rijden op een pony.

Dier All-in bestaat 10 jaar

In maart bestaat Dier All-in alweer 10 jaar! In de eerste week van maart begint het jubileumfeest.