20 februari 2015

Vaccinatie: extra service aan klanten

Vaccineren huisdieren voorkomt problemen

Je zou het niet zeggen met dit hondenweer, maar toch staat de lente voor de deur: een heerlijke tijd met geboortes van jonge dieren, bloesem, zon en een behaaglijke temperatuur. En ook de tijd dat insecten weer in beeld komen en ziektes kunnen verspreiden.

Veel ondernemers bieden daarom hun klanten een vaccinatiemoment aan als extra service, want zoals je weet voorkom je veel problemen door preventief te enten. Honden, katten en ook konijnen krijgen een speciale gezondheidscheck in de winkel. En de klanten... die merken deze service direct in hun portemonnee.

Vaccinatiedagen en ent-avonden

Klanten kunnen vanavond al terecht bij het gezondheidscentrum van Andy's Dierensuper in Maarssenbroek. Elke maand komt de dierenarts met zijn behandeltafel naar de dierenafdeling van Life & Garden Etten-Leur en Life & Garden Breda. De eerste entavond is op donderdag 26 februari in Breda.

Dierenfestijn organiseert op 28 februari een vaccinatiedag in samenwerking met een dierenziekenhuis. Op 5 maart verzorgt Faunaland Atlantis een entavond en de honden en katten kunnen ook gechipt worden. Dierenspeciaalzaak Speelberg Utrecht biedt juist een ent-ochtend aan zijn klanten aan.

Jumper Deventer organiseert elke laatste dinsdag van de maand een entmiddag in samenwerking met de plaatselijke dierenarts.

Gisteren heeft Dobey Amersfoort Vathorst de aftrap genomen met het inenten van konijnen. Naast dat het een gezellige middag was zijn er ook weer veel konijnen gezond en goed beschermd tegen ziektes naar huis gegaan.

De initiatieven zijn terug te lezen op de Facebookpagina's van de ondernemers.