5 december 2022 | Dossier: Ledenvoordeel,

Niet op de Dibevo-ledenbijeenkomst geweest? Dit heb je gemist

Het was een bont gezelschap aan sprekers dat na een lekker dinerbuffet en rondom een compacte ALV, de Dibevo-leden toesprak. Van de voorzitter van MKB-Nederland die zijn carrière begon als glazenwasser, tot een ethisch hacker die zijn carrière begon in een politiecel, tot een spreker wiens verhaal ervoor zorgde dat praktisch elke aanwezige diezelfde avond nog zijn wachtwoorden ging aanpassen.

Jacco Vonhof op ALV Dibevo

De voorzitter van MKB-Nederland is ook ondernemer, dat schept een band. Jacco Vonhof begon zijn carrière als glazenwasser en staat nog steeds aan het hoofd van zijn schoonmaakbedrijf. Hij weet waar hij over praat als hij het heeft over uitdagingen en kansen waar ondernemers zich vandaag de dag voor geplaatst zien. “97% van de bedrijven in Nederland is een MKB-bedrijf”, vertelt Jacco.

“Dibevo is een van de meest betrokken leden van MKB-Nederland. Deze brancheorganisatie is zeer actief in het lobbywerk. Zo levert Henk van Houwelingen van Dibevo een belangrijke bijdrage aan onder andere ons zwartboek regeldruk. Die regeldruk is een groot monster, een pijnpunt voor mkb-ondernemers. Dibevo is uitstekend op de hoogte van de vele regels in ons land, en van de gevolgen daarvan voor haar leden.”