21 november 2022 | Dossier: Personeel,

Nieuw platform voor Dibevo ZorgPortaal per 1 januari 2023

Dibevo ZorgPortaal begeleidt werkgevers en werknemers bij het traject van ziekteverzuim en re-integratie en beschermt werkgevers tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Maar de tijd en technologische ontwikkelingen staan niet stil en werkgevers hebben steeds vaker specifieke wensen. Zo geven veel werkgevers aan dat een koppeling met de loonadministratie veel tijd en geld zou kunnen besparen. Om dit mogelijk te maken gaat het Dibevo ZorgPortaal vanaf 1 januari 2023 gebruikmaken van een nieuw platform met de naam ’VerzekeringsInzicht’.

Zorgportaal

Met VerzekeringsInzicht heb je als werkgever eenvoudig inzicht in het verzuim. Binnen je eigen omgeving in VerzekeringsInzicht vind je op één plaats de lopende inkomensverzekeringen en documenten, verzuimcijfers, brieven en polisbladen. Het is ook de plek waar je vanaf 1 januari 2023 ziek- en herstelmeldingen doorvoert.

Voordelen van VerzekeringsInzicht

  • Alles op één plek
  • Je kunt de verzuimcijfers van je bedrijf vergelijken met het branchegemiddelde
  • Je hebt direct inzicht in de ontwikkeling van het personeelsbestand en de verzuimkosten
  • De uitkeringsspecificaties zijn een stuk overzichtelijker
  • Mutaties zijn supersnel door te geven
  • Je bepaalt zelf welke gebruikers toegang krijgen
  • Ondersteuning bij vragen

VerzekeringsInzicht is een modern platform en klaar voor de toekomst. Hierdoor kunnen we het Dibevo ZorgPortaal verder ontwikkelen en effectiever maken, zodat we nog beter kunnen aansluiten op de specifieke dagelijkse praktijk van de werkgever. Uiteraard verandert er niets aan de werkwijze, service en dienstverlening van het Dibevo Zorgportaal.

Meer informatie

Maak je op dit moment gebruik van het Dibevo ZorgPortaal? Dan ontvang je op korte termijn meer informatie over VerzekeringsInzicht en de daarbij behorende inloggegevens. Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met Dibevo ZorgPortaal op tel. 070 777 8042.