31 januari 2018 | Dossier: Ledennieuws,

Nieuwe Dierspecialist-winkels in Dordrecht en Blerick

Dierspecialist blijft aan de weg timmeren. In januari werd er een nieuwe dierenspeciaalzaak geopend in Dordrecht en een bestaande Faunaland in Blerick verbouwd tot een Dierspecialist-winkel. Inmiddels telt Nederland zo’n 80 Dierspecialist-dierenspeciaalzaken. 

Feestelijke opening Dierspecialist La-Mar Dordrecht

Op 12 januari werd de via crowdfunding gefinancierde Dierspecialist La-Mar Drechtstad feestelijk geopend. De trotse eigenaren Marcel Kilsdonk en Marcella Prins bieden in de ruime winkel van 225 m2 alles wat huisdiereigenaren nodig hebben. De dierenspeciaalzaak is ingericht naar de laatste inzichten van de Dierspecialist-formule en zal binnenkort ook ruimte bieden aan o.a. een dierenarts en een trimsalon.

Dierspecialist La-Mar

Faunaland Blerick wordt Dierspecialist Mario Broekman

Faunaland Blerick is al jaren een lokaal begrip, maar de naam ‘Dierspecialist’ past beter bij wat eigenaren Mario & Babs Broekman voor ogen hebben. De winkel is compleet verbouwd en ook volledig ingericht volgens de Dierspecialist-formule.

Dierspecialist Mario Broekman

Dierspecialist online

Naast het grote en speciaal geselecteerde winkelaanbod bieden de twee nieuwe Dierspecialist-dierenspeciaalzaken ook de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen. Klanten kunnen hun bestelling in de winkel ophalen of thuis laten bezorgen.