11 september 2013

Nieuwe site geeft onafhankelijk advies over kassa’s en pinautomaten

Advies over kassa's en pinautomaten

Welke kassa is geschikt voor mijn winkel? Uit welke alles-in-één-pakketten voor pinnen kan ik kiezen? Kan ik mijn pinautomaat aanpassen voor contactloos betalen? Welke leveranciers leveren kassa’s met het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen?

Met al dit soort vragen kunnen ondernemers vanaf nu terecht op www.checkout.nl. De website is van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (een samenwerkingsverband van winkeliers, horeca, tankstations en banken) en biedt onafhankelijk advies en objectieve informatie over alles rondom het afrekenpunt in de winkel, de checkout dus.

Voortzetting van drie populaire sites

Checkout.nl is een samenvoeging van de populaire tools Betaalterminal.nl en Kassakiezer.nl die de Stichting van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel heeft overgenomen. Ook het aanbod van alles-in-één betaalpakketten op www.slimmepinpakketten.nl van de Stichting is in de nieuwe site geïntegreerd.

Keuzehulp, systeemcheck en vindplaats voor leveranciers en apparatuur

Als ondernemer bent u niet heel vaak op zoek naar informatie over kassa’s of betaalautomaten. Maar als je het nodig hebt, wil je in korte tijd zo compleet en actueel mogelijke informatie hebben, toegespitst op de eigen bedrijfsvoering. En graag ook een mooi overzicht van alle mogelijkheden. Niet commercieel, maar onafhankelijk. Welnu, dat is precies wat checkout.nl biedt: een keuzehulp voor iedereen die op zoek is naar een kassa of betaalautomaat, een plek waar je kunt nagaan of je betaalautomaat of kassa nog up-to-date is.