26 april 2018 | Dossier: Wet- en regelgeving,

Nieuwe vouchercodes beschikbaar voor AVG-programma

De eenmalige serie van 300 vouchercodes voor snelle beslissers voor het AVG-programma die Dibevo via een speciale overeenkomst met Stichting AVG zeer goedkoop had ingekocht, zijn allemaal vergeven. Inmiddels hebben we een nieuwe serie codes, onder nog steeds aantrekkelijke voorwaarden, bij de Stichting AVG ingekocht. Iets duurder, maar nog steeds voor een zeer aantrekkelijke prijs.

AVG en privacy

Op 25 mei 2018 moeten alle organisaties in Nederland – groot én klein – voldoen aan nieuwe privacyregels. De nieuwe eisen staan in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Die wet stelt strenge eisen aan de omgang met persoonsinformatie. Wie er niet aan voldoet, kan hoge boetes krijgen. Dus of je het nu wilt of niet: je móét ermee aan de slag en dat is niet alleen lastig, maar het kan je ook dagen werk kosten. Tenzij je het AVG-programma gebruikt. In dat geval ben je binnen een dag AVG-proof.

Het AVG-programma kost normaal 250 euro voor bedrijven zonder personeel en 500 euro voor bedrijven met 1 tot 10 medewerkers. Heb je nog meer medewerkers, dan stijgt de prijs naar 1.000 euro en meer. Via een nieuwe overeenkomst met de Stichting AVG betalen leden van Dibevo nog maar 45 euro.