8 juli 2021 | Dossier: Evenementen,

Nieuwkomers op de Dibevo-Vakbeurs

Op de Dibevo-Vakbeurs zie je vaak bekende namen en bedrijven die exposeren, maar dit jaar zijn er toch aardig wat nieuwkomers. Niet zo heel gek natuurlijk, want de huisdierenbranche groeit aan alle kanten. In Dibevo-Vakblad nr.5 (dat begin september verschijnt) laten we een aantal van deze nieuwkomers aan het woord.

Dibevo-Vakbeurs 2021

“Het huisdierbezit stijgt en het gaat onverminderd goed met de huisdierenretail”, zegt Dibevo-voorzitter Gijs van den Assum. “Dat zorgt ervoor dat de sector flink wat kansen biedt, ook voor bedrijven die pas net of nog niet zo lang geleden zijn gestart.

De Dibevo-Vakbeurs is de perfecte plek voor een (her)introductie en we geven deze ondernemers graag een zetje met extra aandacht in het Dibevo-Vakblad. Want uiteindelijk is er niets leuker dan nieuwe producten spotten en nieuwe bedrijven leren kennen die weer een heel andere visie hebben op huisdieren, dierenwelzijn en manier van verkopen.”

Verder zal het de bekende namen en bedrijven niet aan aandacht ontbreken tijdens de Dibevo-Vakbeurs. Het is natuurlijk ontzettend fijn en waardevol om je bestaande leveranciers weer live te kunnen ontmoeten en bij te praten.

Beurs voor 87% volgeboekt

De Dibevo-Vakbeurs is op dit moment voor 87% volgeboekt. “De aanvragen blijven zelfs in deze zomerperiode binnenkomen”, vertelt beursmanager Janny Freriks. “Dat is best uitzonderlijk. Het geeft maar weer aan dat er onverminderd behoefte is aan een fysieke vakbeurs.”

Aanmelden

Leveranciers die zich willen aanmelden voor deelname aan de Dibevo-Vakbeurs, kunnen dat direct regelen via de beurswebsite dibevovakbeurs.nl. De ticketverkoop voor bezoekers start op 1 september.

Fabrikanten, groothandels en distributeurs die twijfelen vanwege corona: we hebben een zeer coulante annuleringsregeling als de Dibevo-Vakbeurs door corona-overheidsmaatregelen van de overheid helemaal geen doorgang kan vinden. In dat geval zal Dibevo 80% van de totale standhuur crediteren. De resterende 20% dienen als dekking voor de gemaakte kosten. Deze bepaling maakt deel uit van, en is derhalve een aanvulling op het vakbeursreglement (in het bijzonder artikel 7 lid 4).