8 juli 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Nieuw: Dierenspeciaalzaak Flo in Veendam

In januari startten ze met marktonderzoek, in april werden ze lid van Dibevo, en op 30 juni werd hun kersverse dierenspeciaalzaak geopend. Flo, zo heet de nieuwe winkel van Trea Meijboom en haar dochter Lieke in Veendam.

Flo in Veendam

Vaak ontstaat een idee uit eigen behoefte en dat was met ‘Flo’ ook het geval. Trea en Lieke komen uit Groningen, maar sinds een jaar wonen ze samen met hun 3 honden in het centrum van Veendam. Toen Trea op een dag even om de hoek een botje wilde halen voor een van de honden, kwam ze van een koude kermis thuis: zo’n winkel was er nog niet in Veendam-centrum. En toen begon het te idee op te borrelen natuurlijk.

Activiteiten

Vernieuwend, dat willen ze graag zijn, zowel in uitstraling van de winkel als in de producten die verkocht worden. Maar dat is nog niet alles. Trea en Lieke hebben ook plannen om allerlei activiteiten te organiseren. Ze willen o.a. gaan samenwerken met dierenartsen, wandelingen organiseren en puppycursussen aanbieden. Om dat voor elkaar te krijgen zijn ze al in gesprek met dierenartsen en hondenscholen.