14 maart 2014 | Dossier:

Ontdek in 7 minuten hoe vitaal je medewerkers zijn

Haal jij het beste uit je medewerkers?

De gevolgen van de vergrijzing zijn door de economische crisis nog niet of nauwelijks merkbaar, maar dat verandert als de economie aantrekt. Om verzekerd te blijven van gekwalificeerd personeel, is het belangrijk je medewerkers te helpen lang en gezond door te blijven werken. Daarmee blijf je de concurrentie voor.

ElkeDagBeter Scan

Met de ElkeDagBeter Scan kom je in enkele minuten te weten of de gezondheid van je bedrijf goed is, of je het beste uit je mensen haalt, of je klaar bent voor de toekomst en of je het goede voorbeeld geeft. Na het invullen van de scan maak je ook direct kans op de ElkeDagBeter Award.

Direct naar de ElkeDagBeter Scan

ElkeDagBeter Award

Voor het tweede jaar organiseert MKB-Nederland de ElkeDagBeter Award. Dit is de award voor het bedrijf die het meest duurzaam met zijn medewerkers omgaat. Wil je kans maken op deze award? Vul de ElkeDagBeter Scan in en kruis het vakje aan dat je benaderd wil worden voor de EDB-award. Inschrijven kan nog tot en met 27 maart. Je ontvangt direct advies op maat en je maakt kans op een dag lang een gratis topcoach in je bedrijf.

Uit de inschrijvingen kiest de jury 3 finalisten. Daarna is het aan het publiek om te bepalen wie uiteindelijk de award verdient. Tijdens de Week van de Ondernemer, die van 8 tot en met 10 april wordt gehouden in het Beatrixtheater in Utrecht, reikt MKB-voorzitter Van Straalen de award uit.