17 april 2014

Ontknoping nabij: wie noemt zich straks 'Dierenspeciaalzaak van het jaar 2014'?

Ontknoping Dierenspeciaalzaak van het jaar 2014 nabij

Wie zijn de winkels die nog in de race zijn voor de titel 'Dierenspeciaalzaak van het jaar 2014'? De ontknoping is nabij.

De projectteams van Groenhorst Barneveld en CAH Vilentum Dronten hebben 4 winkels geselecteerd die in aanmerking komen voor de titel 'Dierenspeciaalzaak van het jaar 2014'. Dit zijn:

  • De Boer Dier & Ruiter uit Muiderberg;
  • Dobey Dierspecialist ter Avest uit Breda
  • Tom en Tineke Dierenspeciaalzaak uit Lunteren;
  • Van der Helm BV uit Sommelsdijk.

De geselecteerde winkels vielen op door een mooie, professionele uitstraling, een duidelijke filosofie, innovaties, klantgerichtheid en een goed assortiment.

Jurybezoek

De komende weken krijgen de winkels een bezoek van de jury, waarna een winnaar wordt gekozen. De jury bestaat uit juryvoorzitter Martin Gaus, directeur van Groenhorst Barneveld Gertwim de Haas, docent aan HAS Hogeschool Manon de Kort en winnaar van de verkiezing 'Dierenspeciaalzaak van het jaar 2013' Liesbeth Vat-Wesdijk.

Brancheparty

De bekendmaking vindt plaats tijdens de Brancheparty op Animal Event 2014 te Hilvarenbeek op zondag 4 mei. Royal Canin stelt voor de winnaar een mooie prijs ter beschikking, waarbij ze zowel rekening houden met de ondernemer, personeel als promotie van de winkel.

Meer informatie is te verkrijgen op de website van Animal Event. Of volg de verkiezing op Facebook.