09 januari 2015 | Dossier:

Overval op je bedrijf: daar moet je toch niet aan denken

Overvallen worden tijdens je werk. Daar moet je toch niet aan denken. Helaas komt het voor en dan kun je er maar beter op voorbereid zijn. Dat kan tijdens de roadshows ‘Laat je niet overvallen’.

Tijdens deze interactieve voorlichtingsbijeenkomsten van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) krijgen jij en je medewerkers praktische tips hoe je het risico op een overval, afpersing, winkeldiefstal en agressie kunt verkleinen. De bijeenkomsten zijn gratis.

Artikel in het Dibevo-Vakblad

De roadshow krijgt aandacht in het Dibevo-Vakblad. Hiervoor gaat onze hoofdredacteur Janine Verschure naar de bijeenkomst op 26 februari in Rhenen. Om dat artikel nóg interessanter te maken zijn we op zoek naar ondernemers die hun ervaringsverhaal willen vertellen. Dus ben jij iemand die zelf overvallen is, daar bang voor is, een ervaring hebt waarbij je dacht dat er een overval zou plaatsvinden en daar erg van geschrokken bent, of ben je van plan naar de bijeenkomst op 26 februari te komen, neem dan contact op met Janine via redactie@dibevo.nl.

Avondprogramma

Tijdens de avond worden er 2 korte presentaties gegeven over afpersing en het bevorderen van de veiligheid. Daarna volgen 2 workshops:

  • Workshop 1 'Afrekenen met winkeldiefstal en agressie'
  • Workshop 2 'Voorkom een overval'

Lees meer over de roadshow en meld je aan op de website van CCV.