9 november 2015

Dierenhotel Pocahondas breidt uit met pensionstalling voor paarden

Nieuwe locatie Pocahondas

Dierenpensionhouders Rita en Kees de Vos van Dierenhotel Pocahondas zijn sinds 1 oktober de trotse eigenaren van ‘Blokland Stables’, een pensionstalling voor paarden.

In 2006 begonnen de eigenaren met een dierenpension in Bilderdam. In de jaren die volgden is Dierenhotel Pocahondas uitgegroeid tot een dierenhotel met 3 vestigingen (Abbenes, Amsterdam en Naarden). Aan dit rijtje voegen de ondernemers nu een nieuwe locatie toe in Nieuwveen.

‘Blokland Stables’

Vanaf nu is niet alleen het huisdier, maar zijn ook paarden welkom bij Pocahondas ‘Blokland Stables’.

Logo Blokland Stables

Eigenaar Rita de Vos: “We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe tak van sport. Het is een totaal andere wereld, maar net zo leuk als de dierenpensionwereld. We hebben 37 ruime, lichte paardenboxen, een Equisport wedstrijdrijbaan, een solariumplaats, voldoende poetsplaatsen, paddocks, stapmolen, longeerkraal en veel weidegang in de zomer. Dus voor het paard een ideale plek. Verder staat een nieuw team klaar die zorgdraagt voor de dagelijkse werkzaamheden en voeren het dienstenpakket uit voor de klanten op ‘Blokland Stables’. De service en flexibiliteit van Pocahondas, straalt het nieuwe team op de nieuwe stek ook zeker uit.”

Open dag ‘Blokland Stables’

Op 21 november organiseert Pocahondas een Open Dag op ‘Blokland Stables’. Er staan stands klaar met lokale ondernemingen, entertainment voor de kids en een Clinic voor de paardenliefhebbers verzorgd door Annemiek Harmsen.

Bezoekers zijn tussen 14:00 en 21:00 uur welkom.