30 maart 2016 | Dossier: Ledennieuws

Pets & Co Kleverpark presenteert radiouitzending ‘Dier & Welzijn’

Waarom zou je je expertise alleen via media als een nieuwsbrief, social media of een huis-aan-huisblad naar buiten brengen? Amanda Beck van Pets & Co Kleverpark trok de stoute schoenen aan en maakte de stap naar de radio. En met succes: sinds kort presenteert ze samen met Lisette Prager het programma ‘Dier & Welzijn’ bij de Omroep Stichting Uitgeest (OSU).

OSU radioIn de 2 uur durende show geven Prager en Beck informatie, tips en leuke weetjes over huisdieren. “In begin was het even wennen, maar daarna kregen we al snel de smaak te pakken en hebben we echt leuke onderwerpen behandeld”, vertelt Beck.

Woensdagavond

‘Dier & Welzijn’ is te beluisteren op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur op osuradio.nl en op 106FM in de regio Uitgeest. De eerste opname van 16 maart wordt herhaald op 30 maart en 6 april. Op 13 april wordt de tweede uitzending opgenomen en ook die wordt dan herhaald op de woensdagen daarna.

Uitzending terugluisteren?

Dibevo heeft toestemming gekregen om de eerste uitzending van ‘Dier & Welzijn’ op deze website te plaatsen. Veel luisterplezier!

Uitzending 1 - deel 1    Uitzending 1 - deel 2