10 maart 2021

Pets Place rolt uit in Zwaagdijk en Barendrecht

Feestelijke openingen zitten er nog even niet in, maar dat weerhoudt IJsvogel Retail er niet van om aan de weg te blijven timmeren met nieuwe Pets Place-vestigingen. Als het aan CEO Ard Malenstein ligt, komen er binnen 4 jaar meer dan 50 Pet Places bij. Deze week opende IJsvogel Retail nieuwe winkels in Zwaagdijk en Barendrecht.

Pets Place Barendrecht

De dierenspeciaalzaak in Barendrecht werd eerder dit jaar overgenomen van Marco en Liesbeth Vat-Wesdijk. De winkel is gerestyled tot Pets Place nieuwe stijl, waarin naast benodigdheden voor dieren ook aanvullende diensten worden aangeboden, zoals een apothekersafdeling.

De helft van de 1000 m2 grote winkel is gereserveerd voor vissen en waterplanten met zeker 240 vierkante meter aan aquaria. De andere helft van het assortiment bestaat uit producten voor hond, kat, vogel en knaagdier. 

Het voltallige personeel van Aquarium- & Dierenspeciaalzaak Wesdijk is overgenomen door Pets Place.

Van Boerenbond naar Pets Place XL

Pets Place Zwaagdijk is ruim 800 m2 groot en bood tot voor kort ook onderdak aan het assortiment van tuinwinkel Boerenbond, maar richt zich voortaan uitsluitend op huisdierbenodigdheden. De nieuwe winkel heeft op sommige onderdelen daarom een breder assortiment, zoals natuurlijke dierenvoeding en voer en benodigdheden voor vogels.

Ook beschikt de winkel in Zwaagdijk over een dogwash. Baasjes kunnen hun hond zelf wassen en drogen in de hondenwassalon.

Pets Place Zwaagdijk