2 september 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Pets&Co bestaat 10 jaar

Op 5 november 2010 staken negen dierenspeciaalzaakondernemers de koppen bij elkaar en werd Pets&Co opgericht. Inmiddels zijn ze tien jaar verder, zijn er 47 dierenspeciaalzaken aangesloten en groeit Pets&Co nog steeds als kool.

10 jaar Pets&Co

Op 5 november bestaat de dierenspeciaalzaakketen met het vrolijke groene logo precies tien jaar, en dat moet gevierd worden. Vanwege dit jubileum lanceerde Pets&Co een stickeralbum waarin tips, weetjes en informatie staat over huisdieren. In dat album kunnen klanten stickers plakken.

Huisdieren van klanten

Vanaf zaterdag 5 september tot en met 5 december krijgt elke klant bij besteding van 10 euro een zakje met zes stickers, en zo kunnen ze er in totaal honderd sparen. “Voor deze actie hebben we ook foto’s gebruikt van huisdieren van onze klanten”, vertelt Arjan Zanting van Pets&Co.

“Mensen konden zelf foto’s aanleveren en dat vergroot de betrokkenheid en de feestvreugde. Daaraan levert ook de vrolijke versiering in onze winkels een bijdrage. De Pets&Co-ondernemers hebben decoratiemateriaal en ballonnenslingers gekregen en het is de bedoeling dat vanaf zaterdag 5 september alle winkels feestelijk versierd zijn.”

 Pets&Co stickeralbum