12 januari 2022 | Dossier: Promotie,

PrepDays: gratis online driedaags event voor ondernemers

Op 13, 14 en 15 januari 2022 worden de PrepDays georganiseerd met praktische adviezen over marketing, sales, ondernemerschap en financiën voor ondernemers. Op het gratis driedaags online event delen 32 topsprekers hun tips, tricks en alles wat een ondernemer moet weten om van 2022 een succesvol jaar te maken.

Prepdays

Het doel van de PrepDays is om ondernemers zo veel mogelijk praktische adviezen te geven in deze onzekere tijd. Die adviezen gaan over online marketing, ondernemersvaardigheden, het vergroten van de naamsbekendheid en niet in de laatste plaats over klanten werven. Iedere vakspecialist geeft antwoord op een reeks vragen die PrepDays-organisator Laura Hamer hen stelt. Zo wordt er aan een influencer gevraagd hoe ze een gigantisch bereik voor haar business kreeg en of adverteren nou echt nieuwe klanten oplevert.

Extra aandacht voor detaillisten

Op deze editie van de PrepDays is er speciale aandacht voor winkeliers. Diverse specialisten delen hun tips over online retail en het combineren met een fysieke winkel. Laura vertelt: “Hoe kan een kleine ondernemer, een winkelier die het allemaal zelf moet doen, dit ook regelen? Uit deze vragen komen erg bruikbare en makkelijk uit te voeren tips waar je meteen mee aan de slag kunt.”

Inschrijven is gratis

Iedereen kan zich gratis inschrijven. Alle sprekers delen naast hun adviezen in de interviews ook nog een cadeautje zoals whitepapers, adviesgesprekken of geven voor de kijkers interessante dingen weg. Het is ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met een spreker.