10 maart 2016 | Dossier: Ledennieuws,

Prins Petfoods breidt uit met derde pand

Prins breidt uit

Prins Petfoods breidt uit met een derde pand. Dat wordt het onderkomen van het online platform Lifestyle for pets, dat in samenwerking met deelnemende dierenspeciaalzaken alle activiteiten, trends en kennis op huisdiergebied samenbrengt. Prins gebruikt het nieuwe pand, dat net als de andere twee bedrijfspanden en de fabriek van het in 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding gespecialiseerde familiebedrijf aan de Accustraat in Veenendaal ligt, om verder te bouwen aan het uitdragen van kennis en kunde.

Nieuw team

Lifestyle for pets krijgt met een nieuw, versterkt team zijn thuisbasis in het nieuwe pand, waar onder meer ruimte is voor opnamestudio’s. Dit voorjaar volgt de lancering van het platform, onder meer via landelijke campagnes en een speciale aftrap met alle partners op 12 juni.

Complete beleving

Prins werkt in het nieuwe gebouw aan een voor het publiek toegankelijk experience center met onder meer een dierencafé en een museum, zodat er een complete beleving op huisdiergebied ontstaat waarbij alle zintuigen van mens en dier worden geprikkeld. Daarnaast zal de stand van Prins die tijdens de vakbeurs Interzoo in het Duitse Nürnberg te zien zal zijn in het nieuwe pand weer worden opgebouwd.