07 april 2020 | Dossier: Ledennieuws

Prins helpt ondernemers via Prins Cares

Samenwerken om samen sterker te worden: het is goed om te zien dat bedrijven in de huisdierenbanche elkaar de helpende hand toesteken. Prins Petfoods doet een duit in het zakje door partners in de dierenbranche tijdens de coronacrisis te helpen via een nieuw initiatief: Prins Cares.

Prins Cares met Cor Molenaar

Zo zal topspreker prof. dr. Cor Molenaar, vakman en probleemoplosser op het gebied van bedrijven en verandering, de komende weken voor Prins via een besloten Facebookgroep tips en adviezen geven hoe ondernemers samen sterker kunnen worden.

Niet bij de pakken neer gaan zitten maar juist creatief zijn, kansen benutten en kijken naar wat je wél kunt doen luidt het advies van Cor Molenaar, die iedere dinsdag en vrijdag online een live-spreekuur zal verzorgen. Iedere zondag en donderdag komt er bovendien een nieuwe video met tips en inspiratie van andere ondernemers online.

Interactie

Om de onderlinge interactie tussen ondernemers te vergroten en zo veel mogelijk nuttige input te verzamelen maakt iedereen die actief aan de Facebookgroep deelneemt kans op vrijkaarten, arrangementen en weekendjes weg. Aanmelden voor Prins Cares kan via de Prins Cares-Facebookgroep of bekijk alvast de eerste video met Cor Molenaar.