7 oktober 2022

Loopbruggen, kruiptunnels en lachspiegels voor Prins Plaza

Prins Petfoods lanceert deze maand met Prins Plaza een sport & spel-concept voor baas en hond met speciale sport en spel-toestellen, zoals loopbruggen en lachspiegels.

Speeltuinspecialist HvR Speeltotaal maakte hiervoor speciale Prins Plaza-toestellen, die samen een uniek hondenparadijs vormen waarin van alles te doen, ontdekken en te beleven is.

Loopbruggen en lachspiegels

Prins Plaza omvat een speeltuin, bootcamp, snuffeltuin, graaftuin en een snuitgolfparcours, bestaande uit speciale mini-golfbanen waar honden kunnen leren met hun snuit een bal in een gat te duwen. Er is keus uit tal van onderdelen zoals loopbruggen, springringen, kruiptunnels, sportladders, hordes en slalompalen, maar ook snuffelplekken, geluidspanelen, lachspiegels en een kruidentuin waar honden allerlei zintuigelijke indrukken kunnen opdoen.

Bij de toestellen horen informatieborden en verwijzingen naar instructievideo’s met regels, uitleg en tips, zodat er verantwoord gesport en gespeeld kan worden. De eerste versies van Prins Plaza komen bij vakantiepark Erve Raewyck in Radewijk en bij het Edupet-dierenwelzijnscentrum op het voormalige terrein van Martin Gaus in Lelystad.