12 juni 2023 | Dossier: Ledennieuws,

Renske Natuurlijke Diervoeding viert 30-jarig jubileum

Renske Natuurlijke Diervoeding bestaat 30 jaar. Al drie decennia lang hebben Renske, Jan en Elma van den Berg zich toegewijd aan de ontwikkeling van gezonde en natuurlijke voeding voor hond en kat. Het bedrijf viert het jubileum met een open dag in Cuijk op zaterdag 1 juli, waarbij iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen.

Renske Natuurlijke Diervoeding 30 jaar

Het merk Renske Natuurlijke Diervoeding begon 30 jaar geleden als importeur van Engelse merken, maar al snel kwam de familie erachter dat de voeding niet toereikend was. “Goede voeding speelt zo’n belangrijke rol in zowel gezondheid, uiterlijk, gedrag als prestatie van zowel honden als katten. Op dat gebied was nog resultaat te behalen”, aldus de famile Van den Berg. Zo is Renske Natuurlijke Diervoeding ontstaan.  Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende naam in de branche.

Samen mijlpaal vieren

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum wil Renske Natuurlijke Diervoeding haar dankbaarheid uiten aan alle klanten, partners en medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Het is dankzij hun vertrouwen en ondersteuning dat het bedrijf heeft kunnen groeien en bloeien gedurende deze drie decennia.

De familie Van den Berg kijkt vol enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het verbeteren van het leven van hond en kat door middel van hoogwaardige, natuurlijke voeding. Hoe ze dat doen, kan iedereen komen bekijken tijdens de open dag die plaatsvindt op 1 juli van 14.00 tot 17.00 uur  op locatie in Cuijk.