22 december 2016 | Dossier: Ledennieuws,

Renske wint titel ‘Beste product van het jaar 2016-2017’

Renske trots op de prjis 'Beste product van het jaar'

Renske heeft met een van hun producten de titel ‘Beste product van het jaar 2016-2017’ uit de categorie diervoeding in de wacht gesleept. Deze Nederlandse consumentenprijs hebben zij gewonnen met een nieuwe Special Edition: Renske Stoofpotje met wild.

Beoordeling consumenten

Consumenten hebben het product als beste beoordeeld op verschillende aspecten: de prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en de gebruikstevredenheid. Daarnaast is er aan hen gevraagd hoe hun houding is tegenover het product en of zij het zouden aanbevelen aan een vriend of collega.

Special Edition

De award winnende Special Edition bevat vers gestoomd hertenvlees, verse fazant, verse konijn en verse eend. Het stoofpotje met wild bestaat voor 80% uit vers vlees met pompoen, erwtjes, worteltjes en waardevolle kruiden. Deze variant is graanvrij en verkrijgbaar in de bekende 395 grams verpakking. De maaltijd is geschikt voor honden van alle rassen, vanaf 9 weken.

De ondernemers zijn super trots op het winnen van deze prijs en bedanken iedereen hartelijk voor het stemmen op hun product.