23 mei 2019 | Dossier: Ledennieuws

Rijendik voor het nieuwe ‘Baas & Beest’ (voorheen Andy’s dierensuper)

Stel je voor dat je een open dag organiseert, omdat je iets te vieren hebt of gewoon omdat je trots bent op je bedrijf, en dat de mensen dan ’s morgens rijendik voor je deur staan. Veel ondernemers kunnen daar alleen maar van dromen; Stevan en Carina de Graaf maakten het mee. Tijdens de opening van hun gloednieuwe dierenspeciaalzaak Baas & Beest.

Baas & Beest in Maarssen

Baas & Beest is nieuw, maar Stevan en Carina zijn ‘oude bekenden’ in de Dibevo-branche. Voorheen hadden zij in Maarssenbroek hun Andy’s Dierensuper. Na een enorme verbouwing en de heropening op 18 mei is dat bedrijf nu officieel omgedoopt tot Baas & Beest. “Andy’s Dierensuper paste niet meer bij wat wij als winkel wilden uitstralen”, vertelt Carina. “Vandaar de naamsverandering. Daarbij hoorde ook nieuwe kleuren en een nieuw logo, en bovendien hebben we de winkel compleet verbouwd.”

Fris en nieuw

‘Verbouwd’ is een term die in dit geval de lading niet dekt. Van het oude pand bleven alleen het dak en de spanten staan, verder is alles nieuw. “We hebben zes maanden in een tijdelijk pand gezeten”, vertelt Carina. “Het is echt heerlijk dat de nieuwe winkel nu klaar is. We hebben het pand wat korter gemaakt zodat we meer parkeerplaatsen konden maken, maar we hebben nog steeds een winkel van 1000 vierkante meter. Alles is fris, nieuw, de dierenarts heeft nu een eigen ingang en we hebben een prachtig nieuw knaagdiereneiland. De uitstraling is precies wat wij ervan gehoopt hadden. Dat geldt trouwens ook voor de reacties van onze klanten. Het is echt heel leuk om van je klanten te horen dat zij net zo tevreden zijn met het resultaat als jij zelf.”