13 april 2011

Persbericht: Ruimte voor trends en voordeel op Dibevo-Vakbeurs 2011

Jubileumeditie vakbeurs voor huisdierprofessionals
op 9, 10 en 11 oktober in Evenementenhal Gorinchem.

De Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo kondigt een nieuwe editie aan van de Dibevo-Vakbeurs. Het is een beurs met een feestelijk tintje want brancheorganisatie Dibevo viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. Bezoekers kunnen daar direct hun voordeel mee doen. De belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de gezelschapsdierenbranche vindt dit jaar plaats op 9, 10 en 11 oktober 2011 in de Evenementenhal te Gorinchem.

Exposeren tegen kostprijs
Met ingang van vandaag is de inschrijving geopend voor bedrijven die willen exposeren op de beurs. Dibevo-leden hebben daarbij een streepje voor: zij kunnen standruimte tegen kostprijs inkopen. Als extra geste heeft de organisatie besloten om in deze jubileumeditie geen verhoging van de meterprijs door te voeren. Net als afgelopen jaar hebben exposanten de keuze uit standaard standbouw en eigen standbouw. Uitgebreide informatie en een inschrijfformulier is te vinden op de website www.dibevovakbeurs.nl.

Nieuw activiteitenplein
Om het bezoekers extra naar de zin te maken, staan er weer bijzondere activiteiten op stapel. De demonstraties hondentrimmen van vorig jaar waren zo succesvol dat de organisatie daar een vervolg aan geeft. Maar daar blijft het niet bij. Bezoekers krijgen ook de laatste trends op het gebied van hondenkleding en –accessoires voorgeschoteld tijdens een spectaculaire hondenmodeshow. Terug van weggeweest is de ‘stand in the spotlight’, een sfeervolle stand met een overzicht van nieuwe producten.

Dibevo jubileumacties
Dibevo viert dit jaar haar 75-jarig jubileum en dat laat de organisatie natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Elke 75ste bezoeker ontvangt een goodiebag met mooie producten, voordeelcoupons en kortingsbonnen. Ook voor niet-leden is er een mooie beursaanbieding: ondernemers die zich tijdens de beursdagen inschrijven als Dibevo-lid, krijgen € 75 korting op het lidmaatschap van de brancheorganisatie.

Toegang zonder wachtrijen
Met ingang van dit beursjaar introduceert Dibevo een nieuw registratiesysteem. Bezoekers kunnen niet alleen toegangskaarten bestellen, maar ook meteen afrekenen via iDeal. Grote voordeel: geen wachtrijen meer bij de kassa. Na één werkdag krijgen bezoekers hun toegangsbewijs via e-mail toegestuurd. Dibevo-leden kunnen twee gratis toegangskaarten bestellen.

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl