29 mei 2018 | Dossier: Ledennieuws

Dierenspeciaalzaak Spoorzicht bestaat 50 jaar

“Het was een gezellige drukte bij ons 50-jarig jubileumfeest,” vertellen ondernemers Robert en Bianca van Amerongen van dierenspeciaalzaak Spoorzicht in Terborg. Vrijdag 25 mei bestond het bedrijf 50 jaar en dat werd groots gevierd.

Spoorzicht Terborg 50 jaar

Diverse activiteiten

“Ons 50-jarig bestaan vierden we met onze klanten en hun huisdier: zij werden op deze zonnige dag letterlijk in het zonnetje gezet met leuke activiteiten”, vertelt Bianca van Amerongen. “Onze klanten kregen een gratis kopje koffie en vers gemaakte stroopwafel om hun bezoek aan de winkel mee te starten. Verder konden de honden gewassen worden in de hondenwasstraat, stond onze rijdende dierendokter naast onze winkel met een mooie prikactie voor de huisdieren, was er een worstenproeverij aanwezig en konden de huisdieren op de foto worden gezet. De dierenfotograaf maakt de klanten echt blij, want zij konden direct het prachtige resultaat mee naar huis nemen.”

Spoorzicht pand 50 jaar

Bigshopperactie

Naast de activiteiten die georganiseerd werden, konden klanten gebruikmaken van de bigshopperactie. De bigshopperactie gaf de klant 20 procent korting op het assortiment.

“We kijken met een geslaagd gevoel terug op deze prachtige dag”, aldus twee enthousiaste ondernemers.


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.