16 mei 2022 | Dossier: Bedrijfsvoering,

Ondernemersklankbord: gratis advies van ervaren ondernemers

Als ondernemer moet je voortdurend keuzes maken. De meeste keuzes gaan je ongetwijfeld gemakkelijk af, maar het kan voorkomen dat je vastloopt en in dubio bent welke beslissingen je moet nemen. In dat geval staat Dibevo voor je klaar om je met raad en daad bij te staan. Toch kan het in sommige gevallen handig zijn om intensieve begeleiding te krijgen van een oud-ondernemer die ooit met precies dezelfde problemen of uitdagingen kampte als jij.

Ondernemersklankbord

En precies daarvoor is 40 jaar geleden de Stichting Ondernemersklankbord (OKB) opgericht. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer verdiend en zetten hun kennis en ervaring in als klankbord en sparringpartner.

Persoonlijke begeleiding

In een klankbordtraject van 6 maanden word je persoonlijk begeleid door een OKB-adviseur. Of het nou om een bedrijfsplan, marketing, productontwikkeling of bankzaken gaat: de aan jou toegewezen adviseur heeft kennis van zaken én ondernemerservaring. Overigens zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want jij bent en blijft degene die de uiteindelijke beslissingen neemt.

Tijdelijk gratis

Het Ondernemersklankbord is tijdelijk gratis (vanwege de coronacrisis). Meer weten? Lees dan verder op ondernemersklankbord.nl.