6 september 2021 | Dossier: Evenementen, Ledenvoordeel,

Ticketverkoop Dibevo-Vakbeurs 2021 van start

De ticketverkoop voor de Dibevo-Vakbeurs is vorige week van start gegaan. Dat ondernemers zin hebben in de vakbeurs is een understatement: binnen 2 dagen waren er meer dan 500 tickets geboekt.

Dibevo-Vakbeurs 2021

Veel mensen zijn door de jaren heen gewend om hun ticket aan de deur aan te schaffen, maar dit jaar is dat natuurlijk 'een ding’. Om de toegang tot de beurs zo veilig mogelijk te laten verlopen, willen we zo weinig mogelijk handelingen aan de receptiebalie afwikkelen. Daarom willen we iedereen oproepen om de tickets van tevoren te boeken, ook als je Dibevo-lid bent en een uitnodiging voor vier gratis kaarten hebt ontvangen.

Mocht je onverhoopt toch een ticket ‘aan de deur’ willen kopen, dan kan dit alleen via PIN. Contante betalingen zijn niet mogelijk. Als je geen lid bent van Dibevo is het sowieso aan te raden om je ticket in de voorverkoop aan te schaffen. Dan betaal je geen 25 euro, maar 18 euro voor een toegangsbewijs.

Koop nu je tickets


Wel of geen coronatoegangsbewijs?

Met enige regelmaat krijgen we de vraag welke coronaregels er gelden op de vakbeurs. Op dit moment kunnen we daar nog weinig over zeggen. Zoals het er nu uitziet, is er op 10 en 11 oktober geen 1,5 meterregel en geen coronacheck nodig, maar wat er precies gaat gelden, is afhankelijk van wat er medio september op de persconferentie wordt gemeld. In die week zullen wij bekendmaken welke eventuele coronaregels er gaan gelden op de Dibevo-Vakbeurs.

- - - 

Lees ook De Dibevo-Vakbeurs gaat gewoon door