21 oktober 2016 | Dossier: Evenementen

Acties en noviteiten van Hofman Animal Care op de Dibevo-vakdagen

Ook in de vernieuwde opzet van de Dibevo-vakdagen komt Hofman Animal Care met noviteiten, vertrouwde merken en zeer scherpe acties. Dus kom je voordeel doen in de Rijtuigenloods in Amersfoort!

Hofman Animal Care - Eat Slow Live Longer slow feeders

Eat Slow Live Longer slow feeders

Snel en gehaast eten leidt vaak tot een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond door het schrokken veel lucht binnen met winderigheid tot gevolg. Met de Eat Slow Live Longer voerbak zullen honden beter kauwen. Dat levert een positieve bijdrage op de gezondheid van het gebit. En een mooi bijkomend voordeel: de voerbakken zijn de ideale omzetmakers in het pet-segment. Ze zijn namelijk innovatief, van sterk materiaal en hebben een zeer goede marge. Je hebt de keuze voor 5 aansprekende kleuren en 2 verschillende diameters, er zijn dus 10 verschillende voerbakken leverbaar.

Petsport touwen

Het Petsport touwassortiment is een unieke lijn touwen van 1e klas katoen met een lange vezel. Het touwassortiment zorgt voor sterk en uitdagend speelgoed voor je hond. Door het felle blauw/gele kleurcontrast zijn de touwen zeer goed zichtbaar voor de hond. De touwen zullen dus snel gevonden worden en lange tijd een leuke uitdaging bieden aan je huisdier. In het assortiment zitten 26 verschillende items van kleine touwen, touwdummys, touwen met ballen tot touwen van zelfs 182 cm. Klanten kunnen hun trouwe viervoeter uitdagen met het Petsport touwassortiment.

Hofman Animal Care - Disney

Disney

Alle bekende Disney figuren hebben hun weg naar Nederland gevonden. Graag stellen ze zichzelf aan je voor in Amersfoort. Van Nemo en Dory tot Alice in Wonderland. Maar ook de figuren uit Jungle Book en Toy Story zullen er zijn. Een unieke lijn die al je klanten zullen omarmen.

Heggies

Op de Dibevo-vakdagen worden voor het eerst de Heggies in Nederland gepresenteerd. De superzachte speeltjes zijn een topseller in de Verenigde Staten en vanaf nu dus ook in Nederland verkrijgbaar. Honden zijn gek op de Little Red, Farmer, Fisherman, Army, Chef, Winter en Super. Door het hilarische geluid dat ze maken onderscheiden ze zich van ieder ander speelgoed. Nét weer even wat anders, nét weer iets voor Hofman Animal Care.

Hofman Animal Care Scratch me if you can

Scratch me if you can

Een onweerstaanbaar leuke krab-lounge-bak! Door het revolutionaire ontwerp kunnen katten aan 3 verschillende zijden krabben. En het mooie is, de 3 verschillende delen zijn om te draaien om de levensduur te verdubbelen. Kom, voel, bekijk en krab de Scratch me if you can op de Dibevo-vakdagen in Amersfoort.

Hofman Animal Care Doggy fun ball launcher

Doggy Fun Ball Launcher

Twee jaar geleden heeft Hofman Animal Care op de Dibevo-Vakbeurs voor het eerst een automatisch ballenwerper naar Nederland gehaald. Dit bleek een succes. Inmiddels heeft de tijd niet stilgestaan en de ontwikkelingen zijn doorgegaan. Daarom presenteert Hofman Animal Care de Doggy Fun Ball Launcher. De betaalbare automatische ballenwerper die ballen wegschiet tot 3, 6 of 9 meter.

Hofman Animal Care is tijdens de Dibevo-vakdagen te vinden op stands 40–44.

Bestel nu je toegangskaarten    Ik wil eerst nog wat meer info