6 mei 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Valk Solutions neemt Countr over

Valk Solutions heeft Countr overgenomen, een internationale POS-oplossing voor o.a. retail en hospitality. Met deze overname verbreedt Valk Solutions zijn portfolio in nieuwe markten, zowel lokaal als over de grens.

Valk Solutions neemt Countr over
Robert Valk, oprichter en eigenaar van Valk Solutions: “Countr is een ultramodern, internationaal verkoopplatform dat in elke cloud kan draaien, zoals Amazon, Azure of Google. Countr draait op elk apparaat, ook op een smartwatch. Het Countr platform kan grote volumes verwerken en is getest tot miljoenen internationale verkoop transacties per dag. Ik ben opgetogen over deze strategische uitbreiding van ons portfolio dat de merknaam ‘Countr International - powered by Valk Solutions’ heeft meegekregen.”

Countr ondersteunt meer dan 35 internationale betaaloplossingen en voldoet aan lokale btw en belastingstelsels. De missie van Countr is het aanbieden van POS-diensten via open koppelingen (API’s), zodat partners gemakkelijk kunnen aansluiten met extra diensten. Tot op de dag van vandaag zijn er nauwelijks POS-oplossingen met open en toegankelijke software. Countr daarentegen faciliteert een app store voor nieuwe connecties met bijvoorbeeld Mollie, Uber Eats, Lightspeed en Obur.